Onze diensten

Webdesign

Nog geen bedrijfswebsite?

Dan is het dringend tijd om daar verandering in te brengen! Tegenwoordig gaan klanten en potentiële klanten meer en meer online zoeken. Een bedrijfswebsite brengt naast gebruiksgemak een aanzienlijke tijdswinst met zich mee. Dit zowel voor uw klanten als voor U zelf. De ‘online presence’ van uw bedrijf, verlies je dus best niet uit het oog. Uw klanten en potentiële klanten verwachten U namelijk online terug te vinden om op de hoogte te blijven van het aanbod producten, diensten, acties … Of net om informatie te zoeken en op te vragen. Denk maar aan uw openingsuren, telefoonnummer, adres, recensies en zoveel meer. 

Wij ontwikkelen WordPress websites die gezien mogen worden. Websites die volledig passen bij de uitstraling van uw bedrijf, gebruiksvriendelijk zijn en efficiënt de informatie aan uw klanten aanbieden. Het volledige plaatje moet kloppen. En dit voor de volle 100%.

Responsive design

De meerderheid van uw potentiële klanten surft tegenwoordig via smartphone of tablet.
Daarom maken wij al onze designs mobiel vriendelijk om uw bezoekers de best mogelijke surfervaring te bieden.

Webshop

Geef uw bedrijf een boost met een op maat gemaakte e-commerce website! De onlineverkoop kent een onstuitbare opmars.
Een gebruiksvriendelijke, duidelijke en professionele webshop is hiervoor uiteraard een must.
Wielders IT Services ontwikkelt webshops waar uw klant intuïtief de juiste producten vindt en kan bestellen.
Bovendien zorgen we voor de integratie van een veilig online betalingssysteem zoals Ingenico, Paypal, Sisow, Mollie of andere.

Als beheerder kunt u via het eenvoudige content management systeem moeiteloos alle informatie en producten op de webshop of e-commerce site beheren, uw bestellingen opvolgen en uw klanten beheren.

Hosting en Email

Wij leveren alle nodige webdiensten zoals uw domeinnaam, hosting en e-mail. 

Kent U ook bedrijven die een hotmail of gmail adres gebruiken om te mailen?
Dat wilt U toch niet?
Wij zorgen ervoor dat uw hele team een zakelijk email adres krijgt op basis van de domeinnaam van uw bedrijf.

Support

Nadat uw site is opgeleverd begint het pas echt!

Heeft U na het opleveren van uw website hulp nodig?
Wilt U graag enkele wijzigingen laten aanbrengen?

Wij staan ook dan voor U klaar en helpen U graag verder.

Onderhoud

Correct functioneren

Er komen steeds meer apparaten en nieuwe websitetechnieken op de markt. Hoe weet u dat uw website er voor iedereen nog wel hetzelfde uit ziet? Misschien werken bepaalde functies niet overal? Wij testen het graag voor u uit. En als er iets niet werkt, repareren we dat natuurlijk direct.

Inhoud toevoegen

Nieuwe tekst of foto’s toevoegen aan uw website is niet altijd evident. Soms moet u graven in moeilijke broncode of past u per ongeluk het verkeerde aan. Als wij uw website beheren, heeft u hier geen zorgen over. Laat ons weten wat er aangepast moet worden en wij doen de rest. Meestal al op zeer korte termijn.

Server onderhoud

Om een website te laten functioneren, is hij afhankelijk van de onderliggende infrastructuur. Een verkeerde instelling in de DNS of kwaadaardige malware kan er voor zorgen dat uw website onbereikbaar wordt. Wij helpen u dergelijke problemen op te lossen èn te voorkomen, zodat u gerust kunt zijn.

 

Wij streven naar tevreden klanten