Over ons

achter de schermen

Wat wij doen

Bent U op zoek naar een nieuwe responsive WordPress Website of een mooie Webshop dan bent U bij ons aan het goede adres.

Wij zijn erg gedreven om ook uw website te realiseren. Bent u nou nieuwsgierig wat een website laten maken nou inhoud, dan kunt u het op deze pagina vinden.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte en U zult verbaasd zijn over onze betaalbare prijzen.

Op maat gemaakt

Op basis van uw wensen en eisen bouwen wij een complete website, alles is mogelijk. Daarom hebben wij altijd in het begin van de samenwerking een “wensen & eisen gesprek” met onze klanten.

Doelgericht

Uw website is niet alleen belangrijk voor ons, maar natuurlijk voor de klanten die U wilt benaderen. Daarom zorgen wij ervoor dat we ook vanuit het perspectief van bezoeker/klant kijken naar de website.

Responsive pagina’s voor alle beeldschermen

De websites die wij maken zijn responsive voor alle beeldschermen. Dit bekent dat de pagina zichzelf aanpast aan de vorm en grootte van het beeldscherm van de bezoeker van uw site. 

Ontzorgen

Ons doel is het voor de juiste prijs een website voor uw bedrijf te ontwikkelen die U zelf kunt aanpassen en onderhouden.
Een website onderhouden kost echter tijd, tijd die U misschien aan iets anders wilt besteden. Daarom bieden wij “Full Service” aan zodat U geen omkijken meer hebt naar uw website.

Klantenservice

Wij verzorgen ook geweldige klantenservice bij het laten maken van een website. Dit houdt in dat wij gemakkelijk te bereiken zijn en we altijd zo snel mogelijk proberen te reageren op uw problemen. Wij zullen het contact pas verbreken wanneer al uw problemen zijn verholpen en u volledig tevreden bent met het geleverde resultaat.

Uniek design

Samen met U gaan wij werken aan de website, U kunt hier aangeven wat U zelf mooi vind en wat niet, op deze manier creëren we samen een uniek en mooi design wat volledig bij u en uw bedrijf past.

wilt u uw zaak laten groeien?

We kunnen het samen doen